Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi er altid parat til at hjælpe dig og dit firma med alle former for regnskab, budgetter, administration, revision mv. Kontakt os gerne for en løsning der passer til din virksomhed, samt mulighederne for både assistance i en midlertidig periode, samt et permanent samarbejde.

 

Kontaktoplysninger

Fyllestedvej 20
5464 Brenderup
Ring til Tina på tlf: 25 37 96 38
E-mail: info@regnadm.dk

Find vej (Åbner Google Map)

 

Du kan også udfylde kontaktformularen her:

   

  Har vi hilst på hinanden før?

  Vi prioriterer den personlige kontakt. Hver eneste kunde betyder meget for os, og vi går op i at have en tæt og personlig dialog med dig. Overvejer du et samarbejde med os, vil rigtigt gerne tage en snak med dig. Så tillad os at præsentere os selv, så du har en ide om, hvem vi er. Læs mere om os lige her.

   

  Ledige stillinger

  Er du en kundemindet revisor på jagt efter din næste arbejdsplads? Læs mere om vores arbejdsplads lige her og se, om vi har en ledig stilling, der matcher din fremtid lige her.

   

  Vi har fødderne plantet i den fynske muld, hvorfra vi hjælper vores kunder i hele landet

  Når du besøger os på kontoret i Fyllested til en hyggelig kop kaffe, vil du med stor sandsynlighed kunne høre lidt fynsk dialekt rundt omkring på kontoret.

   

  Vi ligger smukt placeret i landlige omgivelser på Fyllestedvej ved Brenderup

  .

  Vores team

  Vores team består af medarbejdere fra nær og fjern, men fælles for os er, at vi stort set dagligt møder ind på vores skønne kontor i de smukke omgivelser i Fyllested. Det giver et stærkt samarbejde og mulighed for videndeling, som kommer vores kunder til gode.

  Vi er fortalere for digitalisering og de muligheder, det giver os alle, men prioriterer også det analoge og fysiske møde, når det er muligt – både mellem medarbejdere og med vores kunder.

   

  Kontakt Regnskab og Admnistration

  top