Vi søger kollega hos Regnskab & Administration

Erfaren revisor eller bogholder med en stærk faglig baggrund?

Hos Regnskab & Administration er vi tæt på vores kunder, og det betyder, at vores medarbejdere er en stærk sparringspartner, hvor vi med initiativ og glæde bidrager med gennemarbejdede input til kundens beslutninger om sin virksomheds drift.

Hvis du kan træde ind i en bred kundeportefølje, som plejes nøje og grundigt efter vores værdigrundlag – ”vi passer din økonomi, som var det vores egen” så kunne der vente dig en hverdag som en del af vores medarbejderteam med stor kundekontakt indeholdende kundemøder og løbende rådgivning.

Det faglige og sociale niveau på kontoret er højt. Din opgave er at bidrage, fastholde, videns dele og udvikle dette niveau blandt revisor- og bogholderigruppen med klare budskaber, humor og faglig stolthed.

Du trives med at arbejde selvstændigt og planlægge din arbejdsuge. Dette med mulighed for at arbejde her på kontoret, hos kunden eller hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Lidt om Regnskab & Administration

Vi har nogle af Danmarks bedste medarbejdere, fordelt på bogholdere, lønningsbogholdere og revisorer. Vi samarbejder på tværs i teams, hvor vi giver backup og støtter op omkring hinandens opgaver.

Kontoret rummer stor åben kollegial fællesskab, hvor mennesket er i fokus. Vi har en meget uformel tone, og glædes i en hverdag, hvor humor og faglig stolthed går hånd i hånd.

Vi handler ud fra, at vi skal udvikle os. Gårsdagens erfaring er springbræt til i dag.

Vi arbejder på at få al ny teknologi ind i vores hverdag til glæde for vores bogholdere og kundernes økonomi. Vi er OBS på, at vi skal optimere processerne, sådan arbejdsflow glider let og smidigt.

Geografisk er vi beliggende i landlige omgivelser i Brenderup – 7 km. fra motorvejen. Her har vi masser af grønne omgivelser, frisk luft og altid en parkeringsplads lige uden for døren.

Send hellere i dag end i morgen din motiverede ansøgning med CV til Tina Berg Svendsen.

Har du spørgsmål så kontakt Tina Berg Svendsen enten på mail tbs@regnadm.dk eller tlf. 25 37 96 38.

 

Læs mere om vores virksomhed

 

 

Vi søger bogholdere og regnskabsmedarbejdere i Middelfart, Bogense, Brenderup, Vissenbjerg, Nr. Aaby og Søndersø

“Vi glæder os så meget til at høre fra dig”

Tina Berg Svendsen, Indehaver af Regnskab & Administration


Vil du se lidt mere?

På vores LinkedIn profil deler vi nyttige informationer, glimt fra vores hverdag og meget mere.

Gå til vores LinkedIn profil

top