Søg job som revisor

Vi søger bogholdere og regnskabsmedarbejdere i Middelfart, Bogense, Brenderup, Vissenbjerg, Nr. Aaby og Søndersø

Tina Berg Svendsen – Indehaver af Regnskab & Administration

Vi modtager meget gerne din ansøgning

Da vi oplever stor vækst, modtager vi meget gerne uopfordret ansøgning til stillingen som vores næste kollega. Har du lyst til at træde ind i en bred kundeportefølje, som plejes nøje og grundigt efter vores værdigrundlag: ”Vi passer din økonomi, som var det vores egen”.
Med en hverdag med stor kundekontakt, kundemøder og løbende rådgivning? Så vil vi rigtige gerne møde dig.

Kontakt os allerede i dag

Vi søger løbende nye dygtige medarbejdere

Vi er i konstant udvikling. Både i antal medarbejdere, i kompetencer og i processer. Derfor er vi hele tiden interesseret i at få kontakt til nye dygtige personer, som passer ind i teamet, og som kan give vores kunder det ekstra, der skal til.

Vi sætter pris på vores medarbejdere

Vores team er vores afgørende ressource. Det er vigtigt for os, at hver enkelt føler sig godt tilpas, får de udfordringer de ønsker sig og føler sig værdsat. Samtidig er det også sådan, at kollegaerne står lige ved siden af – klar med en hjælpende hånd, hvis der er behov for det. Sammen er vi stærke!

Se vores fantastiske team her

Vi udvikler dine faglige kompetencer

Faglig opdatering er et must i vores branche. Der sker hele tiden nye ting, som vi skal forholde os til, og derfor er kursusaktivitet en del af jobbet. Det være sig kurser som afholdes eksternt, arrangementer der foregår her hos os med eksterne undervisere, intern uddannelse eller online kurser. Vi benytter os af det hele, så vi kan servicere vores kunder skarpt og konstruktivt.

Send os dit CV

Lyder et job hos Regnskab & Administration fristende? Har du lyst til at prøve kræfter med det vi kan tilbyde? Har du erfaring indenfor vores fagområde? Har du lyst til at arbejde i et stærkt team med en uformel omgangstone? Vil du vide mere om hvem vi er og hvad vi står for? Så har vi lyst til at høre nærmere om, hvem du er.

Send os en mail på tbs@regnadm.dk, gerne med dit CV, samt en introduktion af dig selv, eller ring til os på telefon 25 37 96 38. Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Hos os er det sjovt at gå på arbejde

Uanset hvem af os, det handler om, udfylder vi en vigtig brik i teamet. Vi er alle i samme båd og vi hjælper hinanden, og ingen er stærkere end det svageste led.

Mød vores medarbejderteam

 

top