Ledige stillinger hos Regnskab & Administration 

Drømmer du om at være en del af et stærkt team, der vægter faglighed og fællesskab højt, så kan vi måske være det helt rigtige match.   

Vi søger bogholdere og regnskabsmedarbejdere i Middelfart, Bogense, Brenderup, Vissenbjerg, Nr. Aaby og Søndersø

Tjek vores ledige stillinger eller information om, hvordan du sender en uopfordret ansøgning her: 

Vi sætter pris på vores medarbejdere

Vores team er vores afgørende ressource. Det er vigtigt for os, at hver enkelt føler sig godt tilpas, får de udfordringer de ønsker sig og føler sig værdsat. Samtidig er det også sådan, at kollegaerne står lige ved siden af
– klar med en hjælpende hånd, hvis der er behov for det. Sammen er vi stærke

  

Mød vores team her


Allerede på min første dag kunne jeg mærke, at jeg var en del af teamet”

 

Det hele startede en fredag eftermiddag, hvor jeg var til jobsamtale ude i Brenderup. På turen hjem derfra havde jeg den bedste fornemmelse i maven. Og det var heldigvis gengældt, for ret hurtigt efter havde jeg skrevet under på ansættelseskontrakten.   

Allerede på min første dag kunne jeg mærke, at jeg var en del af teamet. Det var fedt. Der var altid en hjælpende hånd fra en af mine kolleger, hvis jeg fik havde brug for det. Og det var ligegyldigt, hvor travlt, de andre havde, så tog de sig tid til at hjælpe mig.  

Det er meget tydeligt for, hvor godt et samarbejde, der er her på kontoret, og ledelsen gør meget ud af det sociale og den der ekstra medarbejderpleje. Det er faktisk kombinationen af det hele, der gør forskellen. Og nå ja, så er der hundene – to lækre labradorer, der kommer forbi med en kold våd snude, når tingene driller. Det er en slags ekstra krydderi på en kanon arbejdsplads.

Jens Dyring hos Regnskab & Administration i Brenderup

– Jens Dyring

Vi udvikler dine faglige kompetencer

Faglig opdatering er et must i vores branche. Der sker hele tiden nye ting, som vi skal forholde os til, og derfor er kursusaktivitet en del af jobbet. Det være sig kurser som afholdes eksternt, arrangementer der foregår her hos os med eksterne undervisere, intern uddannelse eller online kurser. Vi benytter os af det hele, så vi kan servicere vores kunder skarpt og konstruktivt.

  

Læs mere om vores arbejdsplads lige her

top