Services – Vi hjælper dig med regnskab og administration

Regnskab og Administration i Middelfart, Søndersø, Vissenbjerg, Brenderup, Bogense og Nørre Aaby

Regnskab & Administration i Brenderup udbyder en bred vifte af ydelser, så vi kan give dig styr på det administrative omkring din virksomhed, og du kan bruge din tid på det du er bedst til.

Regnskab

Regnskab er en af vores spidskompetencer. Uanset om vi taler om eksternt regnskab eller regnskab til internt brug i virksomheder. Vi har rigtig mange års erfaring i det, og producerer massevis hvert eneste år.

Budget

Budgettet er dit bud på fremtiden for din virksomhed. Hvilke forudsætninger bygger det på? Hvad kommer der af nye tiltag?

Administration

Skal du have styr på bilagene og bogholderiet, rykket kunderne for betalinger, styr på lønbehandling og lønafregningen, søgt sygedagpenge eller barselsrefusion, ordnet momsen eller hvad det måtte være, så står vi klar til at være dine ekstra hænder og hoveder, der ved hvordan det skal gøres.

Revision

Har du revisionspligt på dit selskab fordi du ønsker det, eller lovgivningsmæssigt er forpligtet hertil, så er vi klar til at hjælpe dig med en revisor eller samarbejde med den du allerede har valgt.

GDPR-konsulent

Har du styr på Persondataforordningen? Vi har sendt en kollega på kursus og fået vores egen DPO (GDPR-konsulent), så her kan vi også supportere dig.

Robotic Process Automation

Verden er foranderlig, og den måde vi arbejdede på i går er anderledes i morgen. Derfor følger vi med i, hvad der sker omkring os, og har investeret i vores egen software robot. ”Søde Ib” kalder vi den, og den er vores personlige assistent. ”Søde Ib” hjælper os med at løse rutine opgaver. Dermed har vi flere ressourcer til at se på din situation og give dig den bedste sparring.

top