Finansiel rådgivning

Drift og finansiering hænger sammen. Den rette finansiering påvirker driften positivt og er afgørende for din virksomheds muligheder for udvikling.

Er din finansiering optimal?
Eller har du behov for nye øjne, så du ser nye muligheder?

Drift og udvikling hænger uløseligt sammen i enhver virksomhed. Med den rette finansiering kan du have fuld fokus på driften af din virksomhed. Samtidigt er din finansiering afgørende for, hvilke muligheder din virksomhed har for vækst.

Mulighederne for finansiering er mange, og vilkårene på den korte og lange bane kræver overblik. Vi tilbyder dig at være en personlig sparringspartner, som rådgiver og vejleder med udgangspunkt i dine behov.

Ud over branchens traditionelle services tilbyder vi at være din finansielle rådgiver, som kan give uvildig rådgivning alene med det fokus at optimere din virksomheds drift og udvikling. Samtidig kan vi udarbejde en økonomisk analyse og eventuelt pege på strategisk vigtige indsatsområder på både den korte og lange bane.

 

Finansiel rådgivning tilpasset den aktuelle situation

Uanset din virksomheds situation og behov, tilbyder vi at stille vores kompetencer til rådighed. Vi ved af erfaring, at samspillet mellem din virksomhed og din bank har stor betydning for den daglige drift og udviklingsmulighederne.

Vi har en holistisk tilgang til al vores rådgivning. Dette betyder, at vi tager alle forhold med i betragtningen, og vi tilpasser vores rådgivning til din aktuelle situation og kigger også på mulighederne fremad – det kalder vi helhedsrådgivning!

Med mere end 35 års erfaring fra pengeinstitutter kender vi til bankernes krav til virksomhederne, ligesom vi også kender mange af de muligheder, der ligger for at optimere din virksomheds finansiering.

Eksempler på vores hjælp til finansiering:

  • Valg og sammensætning af finansiering
  • Lånomlægning
  • Lånoptagelse
  • Gennemgang af regnskab og budget

Har du brug for hjælp forud for et møde med dit pengeinstitut, eller ønsker du, at vi deltager i bankmøder?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om et eventuelt samarbejde.

 

Finansiering med udgangspunkt i din virksomhed hos Regnskab & Administration

Som din personlige sparringspartner, har vi din virksomheds interesser for øje. Dermed får du en uvildig rådgivning, hvor vores eneste formål er at give dig og din virksomhed de bedste betingelser for drift, vækst, udvikling og måske endda for overlevelse.

Vi har stor viden og erfaring med kundemøder, bestyrelsesmøder og møder omkring strategi – og vi stiller gerne op med dig.

Eksempler på, hvor vi kan hjælpe:

  • Forberedelse af møder med banken
  • Deltagelse i møder med banken
  • Budgetlægningsmøder
  • Strategiske møder
  • Bestyrelsesmøder

Sov trygt om natten med os som din finansielle rådgiver

Søger du en uvildig rådgivning, hvor fokus alene er på optimering af din økonomi?

top