Revisor Fyn og Jylland/Trekantområdet

Revisor og revision i Søndersø, Vissenbjerg, Brenderup, Middelfart, Bogense og Nørre Aaby

Vi sørger for revision i din virksomhed

Vi har flere medarbejdere der er uddannet revisor i vores team med hovedsæde i Brenderup på Vestfyn. Tilsammen har vi rigtig mange års erfaring med det at være revisor og de opgaver som revisor udfører.

Er du underlagt krav om revision af dit regnskab, har vi flere dygtige samarbejdspartnere vi kan trække på. Har du allerede en revisor du ønsker at benytte, så er det denne vi samarbejder med.

Vi gør regnskabsmaterialet klar til revisor. De foretager revisionen og laver revisorerklæringen på dit regnskab.

 

Kontakt os for et møde

 

Kort over kunder i Odense, Fredericia, Kolding og Vejle (Fyn og Trekantområdet)

Regnskab & Administration er hjemmehørende i Brenderup. Vores 19 medarbejdere servicerer kunder med regnskab, bogholder, revision mm. over hele landet – ikke mindst i de større byer på Fyn og i Trekantsområdet, herunder Odense, Middelfart, Kolding, Vejle og Fredericia.

 

Hvad siger lovgivningen om revisionspligt ?

Med de nuværende regler kan eksisterende virksomheder fravælge revision, hvis de to regnskabsår i træk ikke har overskredet to af de følgende tre størrelser på balancedagen:

  1. en balancesum på 4 mio. kr.,
  2. en nettoomsætning på 8 mio. kr.
  3. et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret.

Ved stiftelse af et selskab kan revision fravælges.

Eksisterende selskaber kan efter det første regnskabsår fravælge revision, hvis de ikke på balancedagen for det første regnskabsår overskrider to af de ovenfor nævnte tre størrelsesgrænser. Et fravalg kan kun ske på den ordinære generalforsamling, og kræver ændring i selskabets vedtægter.

Det er altså muligt at få lavet regnskab og opfylde lovgivningen uden også at skulle have en revisorerklæring, hvis du opfylder ovenstående kriterier.

 

Hjælp til regnskab i din virksomhed

 

top