Vi hjælper med regnskabet i din virksomhed

Hjælp til dit regnskab og styring af økonomi i virksomheder

Regnskab & Administration yder regnskabshjælp til virksomheder indenfor alle brancher. Vi sikrer overblik og ro omkring regnskabet og virksomhedsøkonomien. Det er en af vores spidskompetencer. Når vi tager os af dit regnskab, kan du bruge tid på det, du er bedst til..

Vi skaber ro om dit regnskab

Regnskabet fortæller den økonomiske historie om den rejse, du er på med din virksomhed. Det fortæller om, hvad der er sket, og det opfylder en række lovgivningsmæssige krav.

Vores stærke team holder sig løbende opdateret på lovgivningen. Vi producerer hvert år rigtig mange regnskaber, så vi ved hvad det handler om og kan teknikken til fingerspidserne.

Vi er omhyggelige og har bred erfaring med analyse og opstilling af alle faktorer i regnskabet. Det handler for os om at skabe det økonomiske overblik, der er brug for i enhver virksomhed.

 

Kontakt os for et møde

 

Vi gør dit regnskab forståeligt og påviser udfordringer og potentiale

Det er vigtigt for os, at vi gør vores yderste for, at du forstår indholdet af dit regnskab. Vi giver dig den ballast om din økonomi, som du har brug for til at udvikle din virksomhed, som du ønsker det. Vi vil gerne synliggøre dit potentiale og også hvilke udfordringer, du med fordel kan være på forkant med.

Det er dig der sætter dagsordenen i din virksomhed, og vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med de økonomiske input til din dagsorden. Så kan du træffe de rigtige beslutninger for dig og din virksomhed.

Vi har styr på skattelovgivningen

Er skat en by i Rusland? Bare rolig, vi har styr på det – altid!

Vi er up to date med skattelovgivningen, og vi kender de forpligtelser og muligheder, din virksomhed har i forhold til skat. Vores fantastiske samarbejdspartnere supplerer vores ekspertise så din virksomhed modtager den bedste service. Så kan du fokusere på det, du er allerbedst til.

Vi giver regnskabshjælp til virksomheder over hele Danmark

Når du er klar til det, tager vi gerne en snak med dig omkring dit regnskab – Vi yder regnskabshjælp til virksomheder over hele Danmark. Vores medarbejdere håndterer enten opgaverne fra vores base i Brenderup på Fyn eller hos dig. Det er dit valg.

 

Hjælp til budgetter
top