Referencer – Det siger kunderne

Regnskab & Administration i Brenderup på Fyn

Regnskab & Administration blev etableret i Brenderup i 2010. Vi har år efter år oparbejdet en støt stigende portefølje af kunder over hele Danmark. Vi er kompetente og engagerede, og blandt andet modtaget nedenstående udtalelser fra nogle af vores kunder:

 

 

Overblik, ansvarsbevidsthed og overskud. – Det er tre egenskaber, som Oxygen har brug for i en velfungerende økonomifunktion. Det har Tina og hendes team, som samtidig forstår at krydre det med et smil i hverdagen.

Thomas Mortensen / Partner i Oxygen A/S

 

 

Kyst Camping Bogense

På 18. år har jeg min egen campingplads. Jeg elsker hver en centimeter af den og livet på den, lige så højt som jeg føler, at penge og papirer er det mindst vigtige i livet. Så er det godt, jeg har Tina og hendes crew. DE syntes og arbejder, som om penge og papirer er vigtige! Det er en perfekt fordeling. Jeg er fri til at være Campingmutter og drifte mit lille, smukke sted ved havet, imens Tina tager briller på, sætter kommaer, sætter to streger under, snakker om virksomhedsordninger, udskudt skat, akkumuleringer, afskrivninger og egenkapital. Tak til Regnskab & Administration for at bruge deres tid i livet på at tage tal alvorligt – det gør at SKAT, bank og kreditforeninger er helt rolige, imens jeg passer biksen og nyder havudsigten!

Heidi Seide / Indehaver af Kyst Camping Bogense

 

 

Tina har siden 2010 hjulpet mig med regnskab og bogholderi i flere selskaber. Infowise er oprettet i 2014, og fra start har Tina og hendes hold været vores regnskabsansvarlige, indtil vi fik oprettet egen bogholderi- og økonomifunktion. I dag står Regnskab & Administration stadig for den endelige årsafslutning for os. Tina har altid med faglig dygtighed, godt humør og et vindende væsen udført opgaverne til min fulde tilfredshed, hvorfor jeg gerne medgiver hende mine varmeste anbefalinger.

Kenneth Rossau / Administrerende direktør i Infowise A/S

 

 

Vi har igennem flere år haft et tæt og personligt samarbejde med Regnskab & Administration og kan derfor varmt anbefale dem. De løser alle vores regnskabsmæssige opgaver professionelt og rettidigt, og er samtidig hjælpsomme til at levere råd og vink der letter vores daglige arbejde. I takt med vores egen udvikling, er vores samarbejde løbende udvidet og tilrettet med Regnskab & Administration som en dygtig og tryg partner.”

Mads Petersen / Direktør i Metropark ApS

 

 

Regnskab og Administration hjælper mig med at holde styr på virksomhedens bogholderi. Det betyder at jeg som selvstændig kan bruge min tid på at sælge varer til mine kunder og samtidig giver det mig tryghed at der er styr på bogholderiet. Regnskab & Administration sørger altid for at tingene er lavet professionelt og til tiden og det gør mig ”glad”.

Marianna Eskesen / Indehaver af By Hobby Haven

 

 

Vi har med stor tilfredshed benyttet os af Regnskab & Administrations service siden 2016. Vi gør brug af hele servicepaletten med assistance til budgetter, regnskaber, administration og klargøring til revision. Faktisk synes der ikke at være nogen opgave, de ikke kan løfte. Om det drejer sig om specielle indberetninger til det offentlige eller skæve sponsorater, der skal konteres korrekt, så er der altid en af Tinas folk, der ved, hvordan det skal håndteres. Og det bliver altid håndteret med godt humør. Jeg kan kun give Regnskab og Administration mine varmeste anbefalinger!”

Søren Godskesen / Adm. Direktør i Middelfart Boldklub ApS

 

 

Procomits regnskab er en kompliceret størrelse. Dels har vi den daglige drift, hvor bogføringen af bilagene skal ske løbende, så vi hele tiden har et retvisende billede af drift og likviditet. Dels har vi den månedlige opfølgning, hvor der er brug for en “regnskabschef”, som har styr på moms, repræsentation, lønregler og mange tekniske spørgsmål. Regnskab & Administration assisterer også med den overordnede økonomistyring, så jeg har overblik over det økonomiske flow. Det giver mig mulighed for at styre udviklingen og lave korrekt rapportering til banker, investorer og andre. Samtidigt lever vi af, at opsætte ERP-løsninger iht. kundernes ønsker. Her gør vi ofte brug af den viden og erfaring som Regnskab & Administration stiller til rådighed – Uanset niveau lever Regnskab & Administration op til mine forventninger. Med andre ord, vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet!

Jan Løvendahl / Business Manager og Partner i Procomit ApS

 

 

I marts 2018 stod jeg og skulle på skiferie, og fik pludselig akut behov for assistance til den daglige administration. Jeg kendte Tina fra mit netværk, og spurgte, om hun kunne hjælpe mig. Hun hørte på, hvad det var for en opgave, der skulle løses. En halv time efter ringede hun tilbage: “Du kan roligt tage på ferie – jeg har en medarbejder klar til dig, når du kommer hjem igen”. Og jeg har ikke fortrudt – Tina og hendes medarbejder, som også hedder Tina, har nu fuldstændig styr på alt, hvad der hedder regnskaber, bogholderi, fakturering og løn. De er et super godt team, og vi er rigtig glade for dem!

Gitte Zimmermann / Indehaver af R. Hansen & Søn ApS

 

 

Webdsign og Lokal SEO i Odense

Jeg har siden 2012 lagt det fulde ansvar og arbejde med bogholderi og regnskab i hænderne på Regnskab & Administration. Som enkeltmandsfirma har det det har været en fornøjelse at overdrage alt “det kedelige” arbejde til Agnete og Tina. Det er en befrielse at vide, at der altid er styr på sagerne og overblik over økonomien.

Karsten Andersen / Indehaver af Online WebDesign ApS

 

top