Regnskab & Administration: Om os

Så er økonomi til at forstå

Hos Regnskab & Administration er vi et stærkt medarbejderteam, der hjælper virksomheder over hele Danmark med årsregnskab, bogføring, fakturering, moms, løn, budgetter, perioderapporter, økonomistyring, forretningsudvikling og ejendomsadministration.

Vi hjælper virksomheder med økonomiske og administrative opgaver

Vi hjælper alle typer af virksomheder uanset størrelse og branche og kan skræddersy løsninger, så det passer hver enkelt kundes behov fra et par timers bogføring hver måned til løsninger, hvor du får en fast medarbejder ude hos dig.  Vi kan tage den fulde styring af din regnskabsfunktion, eller vi kan træde til og hjælpe dit team af regnskabsmedarbejdere.  

 

Se hvad vi kan hjælpe dig med lige her

 

Vi gør økonomi til at forstå og gør en positiv forskel  

Det er vores opgave som din samarbejdspartner, at du forstår din virksomheds økonomi. Det sørger vi for. Samtidig er det også vores mission at gøre en positiv forskel her i verden – både for vores kunder og for hver enkelt kollega i teamet. Derfor har vi også nogle kerneværdier, vi navigerer efter i det daglige, nemlig nærhed, udvikling, overskuelighed og arbejdsglæde:  

Nærhed

I en verden hvor alt er digitaliseret og automatiseret, er det vigtigere end nogensinde, at vi gør en indsats for vores personlige relationer. Derfor prioriterer vi vores fysiske møder med hver eneste kunde meget højt og sætter pris på en kop kaffe, en god snak og løbende tæt dialog. Hver eneste kunde har en kontaktperson i huset, og vi samarbejdet tæt i teamet om at give dig som vores kunde den allerbedste løsning.  

Udvikling 

Alting forandrer sig. Det gælder både lovgivningen, digitale løsninger og relationer. Vi har altid et blik i horisonten og følger med, sådan at du som vores kunde kan læne dig trygt ind i samarbejdet og fokusere på dine kernekompetencer.  

Overskuelighed 

Økonomi er et komplekst område for mange, men vi gør det overskueligt for dig som vores kunde. Først og fremmest ved at vejlede, undervise og forklare. Og ved altid kun at være et telefonopkald væk, hvis der er noget, du har behov for at få forklaret.  

Arbejdsglæde 

Vores kollegaer er nøglen til, at vi kan levere så høj en standard. Vi har en høj faglighed, stor erfaring og et ekstremt fokus på kvalitet, når vi leverer. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi prioriterer arbejdsglæde i hverdagen. Det betyder for dig som vores kunde, at du får hjælp af dygtige fagfolk, der brænder for deres fag, trives i det daglige og er en del af en kollegaflok, der har det sjovt og hyggeligt sammen i og udenfor arbejdstiden.

 

Læs mere om vores arbejdsplads lige her 

 

Er du på udkig efter hjælp til regnskab og administration?

Vi hjælper virksomheder i alle brancher i hele Danmark med den daglige administration i form af budgetter, bogholderi, fakturering, lønningsbogholderi, momsregnskaber
og meget mere. 

 

Kontakt os allerede i dag

 

Vi vokser med din virksomhed  

Hvis din virksomhed vækster er vi også gerne med på rejsen. I starten har du måske behov for en dag eller to om måneden, og efterhånden som din virksomhed udvikler sig stiger behovet. Vi er klar til at følge med dig – både med ekstra ressourcer og nye kompetencer efterhånden som du får brug for det. 

 

Et solidt regnskabsfirma ude på landet med stort udsyn til verden 

En af de ting, vi oftest hører fra vores kunder og samarbejdspartnere, når de har besøgt er, at vi holder til i de smukkeste omgivelser, og at vi har en helt særlig og varm stemning på kontoret. Vi giver dem i al ydmyghed ret. Her er særligt. Og kommer du forbi, vil du forstå. Vi holder til i Brenderup på Fyn i lækre kontorer med et smukt udsyn til skov, marker og resten af verden. Vores fantastiske base er vores udgangspunkt for alle vores aktiviteter uanset, om vi sidder ude ved vores kunder, tager en dag på hjemmekontoret eller er ude af huset for at holde os fagligt opdateret. Kommer du forbi vil du forstå. 

 

Er du på udkig efter hjælp til regnskab og administration?

Vi hjælper virksomheder i alle brancher i hele Danmark med den daglige administration i form af budgetter, bogholderi, fakturering, lønningsbogholderi, momsregnskaber og meget mere. 

 

Kontakt os allerede i dag

top