Budgettet – dit bud på den nærmeste fremtid

Vi giver dig hjælp til dine budgetter

Regnskab & Administration hjælper virksomheder indenfor alle brancher med at give det bedst mulige bud på den nærmeste fremtid. Hvordan ser dit budget ud?

Vi hjælper dig med at få dit budget til at hænge sammen

Budgettets nøgleopgave er at være styringsværktøj – dit styringsværktøj. Din virksomheds budget er det bedste bud på, hvordan det kommer til at gå i den nærmeste fremtid. Typisk det næste år. Har du behovet for et budget, hjælper vi dig med at gøre det så realistisk, som muligt.

En af vores spidskompetencer er rådgivning i forhold til budgetlægning og en sund økonomisk drift af virksomheden. Vi tager talstærkt fat om de udfordringer, du eventuelt har på vej til de mål, du har sat.

Vi hjælper dig med at udfærdige og verificere budgettet, og få styr på de forudsætninger dit budget bygger på. Et stabilt budget er grobund for at træffe sunde beslutninger.

 

Kontakt os for et møde

 

Budgetopfølgning

Når regnskabet kobles sammen med budgettet, får vi billedet af, hvad vi havde forventet, og hvordan det er gået. Budgetopfølgningens afvigelsesforklaringer er med til at skabe overblik over, hvad der opfører sig anderledes end forventet, og giver os ny viden om forretningen, som vi kan forholde os til.

Kendte potentialer og udfordringer, der udvikler sig anderledes end forventet, og nye potentialer og udfordringer, der skal håndteres. Vi hjælper dig med at pege på, det du skal forholde dig til.

Likviditetsbudget

Driftsbudgettet er ligeledes en vigtig brik i virksomhedens samlede overblik.

  • Hvad har du på kistebunden, når året er gået og budgettet er opfyldt?
  • Har du behov for finansiering af nye nødvendige anskaffelser, så du kan komme videre med din virksomhed?

Det er spørgsmål som likviditetsbudgettet kan vise dig svarene på.

Når du er klar til det, står vi til rådighed med sparring omkring dit budget.

 

top