Rådgivning ved salg og ejerskifte, SMV Pro

Bliv klogere på ejerskifte | Regnskab & Administration

Planlægning er forudsætning for et vellykket ejerskifte – Vi rådgiver både før og under

Forskning viser desværre at danske ejerledede virksomheder er kendetegnet ved, at komme for sent i gang med at planlægge ejerskiftet.

En proces der kan tage 5-8 år.

Vi er godkendt af Erhvervshusene til at rådgive ved salg og ejerskifte i forbindelse med projektet ‘SMV Pro – Ejerskifte’. Projektet har til formål at støtte fremtidige virksomhedsoverdragelser, så disse gennemføres med tilfredsstillende resultat, i et trygt og glædeligt forløb. Det gøres ved at virksomheder kan få tilskud til rådgivning når der benyttes godkendte rådgivere.

Få op til 100.000 kr. til køb af
rådgivning ifm. salg af virksomhed

 

Hos Regnskab & Administration er vi godkendt til at rådgive dig, og med os ved din side, sikrer du dig kompetente rådgivere der ved hvad det handler om, i et forløb der er skræddersyet til dig og din virksomhed.

Tilskuddet gælder på nuværende tidspunkt i hele 2022 og her tilbydes 2 forskellige rådgivningspakker – hvor Erhvervshusene giver 50% i tilskud til regningen.

Gå til ehsj.dk for info om tilskud

Pakke nr. 1
Opstart
Forberedelse
Planlægning
Generel ledelse af ejerskifte.

Pakke nr. 2
Økonomien
Markedsanalyser
Værdiansættelse
Salgsprospekt
Forhandlingsplanlægning.

Vores virksomhedsprofil

 

Hvad er SMV Pro – Ejerskifte?
‘SMV Pro – Ejerskifte’ er et projekt der vil sikre at SMV’er (virksomheder under 250 ansatte) starter planlægning i tide og derved kommer sikkert igennem et salg eller ejerskifte.

Tilskuddet på op til 100.000 kr. til rådgiverpakkerne udbydes af Erhvervshusene med støtte fra “Den Europæiske Union – Den Europæiske Fond for Regionaludvikling” og “Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse”.

 

Hvornår skal jeg kontakte en rådgiver?
Tag kontakt hurtigst muligt.
Forberedelserne til et tilfredsstillende salg eller ejerskifte tager 5-8 år. Ved at starte i god tid fremtidssikrer du derved både dig selv, dine medarbejdere samt virksomheden.

 

Hvem er vi?
Hos Regnskab & Administration leverer vi fuld service indenfor økonomi til virksomheder, herunder sparring om økonomiske- og forretningsmæssige forhold omkring såvel virksomheden som ejerleders egne forhold. Vores målsætning er at være din økonomiske navigatør, der tager ansvar for din økonomi, som var den vores egen.

Vores rådgivere har bistået SMV’er med talrige turnaround, forretningsoptimeringer, ejerskifter, spaltninger af virksomheder og sammenlægning af virksomheder indenfor handel, produktion, håndværk og servicevirksomheder.

Kontakt os i dag for mere information.

Tlf: +45 25 37 96 38
Mail info@regnadm.dk

Send os en besked via kontaktformular

 

Gå til team oversigten
top